harm

14.29 uur
weblogs die steeds van opmaak veranderen zijn stom.

een krant verandert toch ook niet steeds z'n lettertype en logo? juist in deze snel veranderende tijd heeft men behoefte aan een stukje zekerheid.

daarom is deze site in drie jaar tijd nooit wezenlijk veranderd. maar ik vond hem wel wat te druk eigenlijk. en te goedkopig ook.

gelukkig wilde harm vorig jaar helpen. want harm heeft een eigen bedrijfje. en is erg goed. te goed. hij ontwierp bijvoorbeeld tegen sterk gereduceerd tarief een nieuw logo, ontwikkelde een complete database voor grappige rubriekjes en maakte op eigen initiatief een bewegend stripfiguurtje van mij. en elke keer wilde ik het anders. wilde ik meer.

en na maanden zwoegen van harm bedacht ik dat less more is. dat ik alleen zwarte letters wilde. en een logo met een te kort, waggelend rechterpootje.
vandaar deze schaamteloze reclame voor het! toffe! bedrijf! van! harm!
om m'n schuldgevoel af te kopen.

klik hier voor matijn als bewegend cartoonfiguurtje.
klik hier voor een flitsende presentaatsie van harm's bedrijf.
klik hier voor zijn website.

Wendy schreef: Inderdaad, applaus voor Harm.. hij heeft ook mijn site onder handen genomen!

René schreef: Heel mooi, maar ik zie je nieuwe opzet eigenlijk pas wanneer ik op 'reaksies' klik. En matijn het bewegende cartoonfiguurtje beweegt een hoop, maar voorspelt weinig. Of ligt dat aan de vraag die ik heb gesteld? Of misschien aan het feit dat ik je bekijk op mijn appeltje onder safari (dit is ook een zin, die ik tien jaar geleden nooit gedacht had ooit uit te spreken)?

Ronald schreef: Even op 'vernieuwen' klikken op de voorpagina doet wonderen, voorspel ik.

René schreef: Verkeerd voorspeld, Ronald. D'r komt niks. En nu al helemaal niet meer. Maar ik zal es een andere browser (ook zo'n woord) proberen.

René schreef: Wat ik al dacht: Firefox lust Matijn wel.

Ronald schreef: Mijn Safari lust Matijn wel. Maar dat is misschien heel persoonlijk.

René schreef: Mag ik jouw Safari dan?

Gijsbert schreef: Hulde aan Harm

harm schreef: Hey matijn, Als ik een bril zou dragen, dan zou deze mij direct gaan beslaan met zoveel positieve woorden en met al deze 'gratis' reclame. Zal mij trouwens ook niks verbazen dat we binnen kort weer veranderingen gaan maken, en nog meer veranderingen, en die veranderingen dan weer aanpassen en uiteindelijk toch maar besluiten om het zo te laten, of terug te gaan naar de vorige opzet... :D

chantal schreef: hee jij, vind het nogal wittig.. maar als de verhaaltjes maar even leuk blijven maakt het mij niet veel uit! en leuke foto's van tijn in zwembad enzo leuken de boel ook aardig op;-)

Sander schreef: Is inderdaad een een stuk 'netter' geworden, maar bij mij lust hij FireFox helemaal niet. Moet speciaal IE opstarten om deze reactie te plaatsen. Maw, reacties plaatsen lukt met Mozilla FF nog steeds niet:( Kan beslagen Harm dat niet oplossen? Als hij het goed gedaan heeft za ik hem een brillendoekje geven ;)

replica watches fake watches
replica horloges